ZiwiPeak-info:

Ziwi Peakin pää tuotantolaitos Uuden-Seelannin Napierissa on yhä poissa käytöstä sykloni Gabriellen helmikuussa 2023 aiheuttamien tuhojen vuoksi.

Sykloni Gabrielle aiheutti helmikuussa 2023 järkyttävää tuhoa ympäri Uuden-Seelannin saaria. Napier, jossa sijaitsee Ziwi Peakin hallintotoimisto ja kolme tuotantolaitosta, kärsi pahoin laajoista myrskytuhoista ja vakavista tulvista. Hallintorakennus ja kaksi tuotantolaitosta (Hawkess Bay ja Gisborne) tuhoutuivat lähes täysin.
Ziwi Peak on ilmoittanut, että heidän kohdallaan henkilövahingoilta onneksi vältyttiin.

Tuotantolaitosten uudelleenperustaminen on ollut hidasta työtä. Awatoton tuotantolaitos, joka kärsi vähiten, on taas toiminnassa, mutta vajaalla kapasiteetillä. Valitettavasti Ziwi Peakillä ei ollut edellytyksiä aloittaa uusia toimituksia vielä syksyllä. Tästä syystä Ziwi Peak-tuotteet ovat loppuneet varastostamme ja markkinoilta, koko Euroopassa. Tuotteet ovat näillä näkymin meiltä tilattavissa vasta aikaisintaan maaliskuusta lähtien. Todennäiköisesti menee huhtikuulle 2024.

Tuotteet tulevat lopulta takaisin markkinoille uudistuneissa pusseissa ja purkeissa.

Huomioithan tilatessasi, että meillä ei ole ZiwiPeakin tuotteita varastossa vaan ne tilataan toimittajalta pääsääntöisesti kerran kuukaudessa aina kuun vaihteessa, joten toimitusajat saattavat olla pitkiä. 
Kun tilaat tuotteet viimeistään kuun 25. päivä niin lähetämme tuotteet seuraavan kuun ensimmäisen viikon aikana. Sen jälkeiset toimitukset siirtyvät seuraavaan kuuhun.

Laadukkaat ZiwiPeak-tuotteet koiralle suoraan Uuden-Seelannin sydämestä.

ZiwiPeak-tuotteet ovat viljattomia ja niissä ei ole antibiootteja. Kaikissa ZiwiPeak-tuotteissa on käytetty vain vapaasti laiduntavia tuotantoelämiä. Tuotteissa on myös käytetty villejä elämiä kuten peuraa ja mereneläviä sinisestä Uuden-Seelannin meristä.

Kaikki ZiwiPeak-tuotteet sisältävä yli 96 % tuoretta lihaa, sisäelimiä, luuta ja mereneläviä. ZiwiPeak ilmakuivaa kaikki kuivaruoat. Ilmakuivausprosessi eliminoi taudinaiheuttajia ja bakteereja, kuten kolibakteeri, salmonella ja listeria.