TPL Natural Care tuuheuttava maski, 1000ml

35,70  35,70 

Tuuheuttava maski

Tilattavissa jälkitoimituksena

Tuotekuvaus

Tauro Pro Line Ultra Natural Care tuuheuttava maski, Volume Boost

Volume Boost Mask sisältää ensiluokkaisia ainesosia koirille ja kissoille parantamaan ja lisäämään niiden turkkien volyymia.

Vehnäproteiinin kanssa

Naamio sisältää vehnäproteiineja, joille on ominaista voimakkaat elvyttävät ja kosteuttavat ominaisuudet rasittamatta hiuksia. Vehnäproteiini on myös hyvä iholle: se voi auttaa kosteuttamaan ihoa ja vähentämään kuivuutta.

Sisältää makeaa manteliöljyä

Tuotteen sisältämä makea manteliöljy on erityisen hyödyllinen: Se pehmentää ja ravitsee ihoa, voi vähentää karvojenlähtöä, antaa turkille silkkisen kiillon ja parantaa karvojen joustavuutta.

Herkälle lemmikille

Hellävaraisen koostumuksen ansiosta naamio sopii täydellisesti herkkäihoisille lemmikkieläimille: se on valmistettu ilman SLS:ää, parabeeneja, mineraaliöljyjä ja silikoneja.

Näkyviä tuloksia

Tunkeutumalla syvälle hiuskuituihin naamio voi auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja stimuloimaan solujen uusiutumista. Säännöllinen ja oikea käyttö antaa selviä tuloksia: turkki on paljon pehmeämpi ja tuuheampi, ei katkeile ja tiheys säilyy.

Ammattilaisten kehittämä

Tuote on kasvattajan kehittämä ammattitason tuote, joka on valmistettu korkealaatuisista ainesosista.

Koostumus

Vesi, setearyylialkoholi, behenamidopropyylidimetyyliamiini, glyseryylistearaatti SE, hydrattu tärkkelyshydrolysaatti, Prunus Amygdalus Dulcis -öljy, maitohappo, PPG-3-kaprylyylieetteri, hydrolysoitu vehnäproteiini, polykvaternium-10, parglytsoyyli, fenoksibentsyyli, fenoksibentsyyli, olussoheksaani m, Bentsyylisalisylaatti, Hexyl Cinnamal.

Ohjeet

Laimenna shampoo haalealla vedellä suhteessa 1:10, kostuta turkki ja levitä tuotetta. Hiero noin 3 minuuttia ja huuhtele hyvin haalealla vedellä. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Lisätietoja

Paino 1 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TPL Natural Care tuuheuttava maski, 1000ml”