Odourlock Baby Powder kissanhiekka 12kg

23,70  23,70 

Lähes pölyämätön paakkuuntuva kissanhiekka. OdourLock-teknologia aktivoituu, kun se joutuu kosketuksiin virtsan kanssa, ja neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan.

Tilattavissa jälkitoimituksena

Tuotekuvaus

– Laadukasta kanadalaista bentoniittisavea

– Patentoitu teknologia neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan

– Lähes pölyämätön, turvallinen sekä kissojen että ihmisten hengitysteille

– Kosteusaktivoitu tuoksu

– Voimakkaasti paakkuuntuva, voimakas imukyky

– Riittoisa & taloudellinen

Patentoidun tekniikan ansiosta OdourLock Baby Powder-kissanhiekka neutralisoi ammoniakin muodostumisen ja on vertaansa vailla kontrolloimaan virtsan ja ulosteiden hajuja!

Ammoniakki on vastuussa hiekkalaatikosta tulevista epämiellyttävistä hajuista, mutta kissan virtsa ei itsessään sisällä ammoniakkia. Se muodostuu, kun hiekkalaatikossa oleva virtsa joutuu kosketuksiin hapen kanssa ja alkaa kehittämään bakteereja. OdourLock-teknologia aktivoituu, kun se joutuu kosketuksiin virtsan kanssa, ja neutralisoi hajuja yli 40 päivän ajan. OdourLock sopii täydellisesti usean kissan talouksiin, kauho paakut vain kerran päivässä optimaalisen puhtauden saavuttamiseksi.

OdourLock-kissanhiekka on valmistettu 100 % puhtaasta luonnonsavesta, natriumbentoniitista. Tämä eksklusiivisen koostumuksemme kannalta välttämätön mineraali tulee suoraan Wyomingin kaivoksista. Saven uuttamiseen ja käsittelyyn kiinnitetään erityistä huomiota, jotta voidaan varmistaa saven erittäin korkea laatu ympäristöä kunnioittaen. Hiekan korkea kapasiteetti ja nopea imeytyminen (OdourLock voi imeä jopa 6 kertaa painonsa verran nestettä!) mahdollistavat pienempien ja kiinteämpien paakkujen muodostumisen, mikä helpottaa huomattavasti puhdistusta ja päivittäistä huoltoa. Näin jätettä syntyy vähemmän, jolloin hiekka kestää kauemmin ja tulee maksamaan vähemmän. Käyttämällä OdourLockia vuosittain käytetyn hiekan määrä voi vähentyä jopa 45 %!

Uusimpien tuotantoprosessien ansiosta hiekka on lähes pölyämätöntä, joka on hyväksi kaikille kissoille ja niiden omistajille, mutta etenkin astmaattisille tai pölylle allergisille kissoille ja omistajille. OdourLock Baby Powder-kissanhiekan koostumus on melkein yhtä pehmeää kuin hiekan, jotta kissanhiekka on hellävarainen kissojen tassuille.

OdourLockia on saatavana sekä hajusteettomana että kevyillä tuoksuilla. Koska tarkoitus ei ole hajustaa koko kotiasi, OdourLock vapauttaa hajusteita vain joutuessaan kosketuksiin nesteen kanssa. Tuoksut on valittu huolella kissojen terveys ja herkkyys mielessä pitäen. Miedot tuoksut eivät häiritse kissaasi tai sen rutiineja.

Lisätietoja

Paino 12 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Odourlock Baby Powder kissanhiekka 12kg”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *