NP Kitten Kalkkuna & Kani 6x400g

29,80  29,80 

Lihan kokonaismäärä: 70%
Pehmeä ja helppo pureskella

 

Tilattavissa jälkitoimituksena

Tuotekuvaus

  • Lihan kokonaismäärä: 70%
  • Ei sisällä keinotekoisia väriaineita tai aromeja
  • Sisältää vitamiineja ja mineraaleja, jotka auttavat ylläpitämään tervettä immuunijärjestelmää ja varmistamaan nuoren kissan kehon terveen kasvun ja kehityksen
  • Täydennetty tauriinilla, joka edistää sydämen terveyttä
  • Pehmeä ja helppo pureskella
  • Hyvin sulava

Super Premium-märkäruoat on kehitetty vastamaan nuorten ja aikuisten kissojen erilaisia tarpeita. Ravinnot on rikastettu luonnollisella mineraalilla, microzeogenillä, joka edistää kissasi suoliston hyvinvointia ja ravintoaineiden imeytymistä. Se tukee myös nivelten hyvinvointia, edistää haitta-aineiden poistumista kehosta sekä parantaa vastustuskykyä. Ravinnossa on korkea lihapitoisuus, ja pääasiallisena proteiininlähteenä toimii laadukas kanin ja kalkkunan liha. Ravinto sisältää runsaasti välttämättömiä vitamiineja ja mineraaleja. Tauriini edistää sydämen ja silmien terveyttä, ja pellavaöljyn sisältämät Omega-3 – ja Omega-6 – rasvahapot edesauttavat ihon ja turkin terveyttä. Ruoat on valmistettu varovasti keittämällä, jotta ainesosien ravintoarvot sekä luonnollinen maku säilyvät. Ihanteellinen täydennys Nature’s Protectionin kuivaruoille.

Koska Super Premium kalkkuna & kani on täysin gluteeniton ja viljaton, eikä sisällä myöskään sian- tai naudanlihaa, se pienentää allergioiden riskiä. Erityisen helposti sulava ruoka ei rasita kissasi ruoansulatusta, joten myös ruoansulatusongelmat vähenevät. Ravinnot eivät sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia makuja tai aromeja, soijaa, gluteenia tai viljaa. Natures Protection Super Premium-märkäruoat parantavat monipuolisesti kissasi elämänlaatua!

Koostumus:

liha ja eläinperäiset tuotteet (50% kalkkuna, 20% kani), keitinliemi, mineraalit, dynaamisesti mikronisoitu klinoptiloliitti 0,1%, öljyt ja rasvat (pellavansiemenöljy 0,1%)

Ravintoainekoostumus:

Raakaproteiini 10,8%, raakaöljyt ja -rasvat 6,3%, raakatuhka 2,3%, raakakuidut 0,4%, kosteus 80%

Lisäaineet-Ravitsemukselliset lisäaineet/kg:

D3-vitamiini (E671) – 200 IU, E6-vitamiini – 15 mg, E5-vitamiini – 3 mg, E2-vitamiini 0,75 mg, tauriini -1500 mg

Ruokintasuositus:

1-2 kg painavalle kissanpennulle 2,5 pussia päivässä. 2-3 kg painavalle kissanpennulle (enintään 12 kk) 2,5-3 pussia päivässä. Suositellaan jaettavaksi vähintään kahteen ateriaan päivässä. Tarjoillaan huoneenlämpöisenä.

Säilytettävä kylmässä avaamisen jälkeen. Säilyy avattuna 48 h.

Valmistettu Ranskassa.

EAN: 4771317246349

Lisätietoja

Paino 2,4 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “NP Kitten Kalkkuna & Kani 6x400g”