Jämpti Eco Tarhapaketti

830,00 2190,00 

Valmiit tarhapaketit Jämpti ECO Kuumasinkityistä tarhaelementeistä.

Tuotekuvaus

Jämpti Eco Tarhapaketin toimitusaika on normaalia pidempi.

 

Valmiit tarhapaketit Jämpti ECO Kuumasinkityistä tarhaelementeistä. Pakettiin sisältyy yksi ovielementti ja valittu määrä peruselementtejä sekä kokoamiseen kaksi pulttia / elementti.

Toimiva ja taloudellinen
Konstailematon Jämpti ECO -koiratarha koostuu kestäviksi kuumasinkityistä teräsverkkoelementeistä. Kuumasinkitys suojaa tarhaa tehokkaasti ruostumiselta ja saa tarhan kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Laaja valikoima valmiita paketteja
ECO-koiratarhapaketit koostuvat yhdestä ovi- ja valitusta määrästä peruselementtejä. Lisäelementtejä on saatavana myös erikseen. Elementtien kehys on vahvaa 25 x 25 cm neliöteräsputkea ja verkko 3,8 mm paksua teräslankaa. Verkon jokainen lanka on hitsattu kiinni kehikkoon ja toisiin lankoihin. Kokonaisuus on erittäin tukeva ja kestävä. Tarhan nurkat muodostavat 90° kulman, mikä mahdollistaa neliskanttisen tarhan rakentamisen. Jokaisen elementin kanssa toimitetaan 2 pulttia, joille on valmiit läpiviennit elementtien kehysputkessa.

Ovielementin ovi aukeaa sisäänpäin. Kääntösalpalukollinen ovi voidaan sulkea tarhan molemmilta puolilta, ovi voidaan tarvittaessa lukita riippulukolla. Oven ulkopuolella on nurkissa stopparit, jotka vaimentavat oveen kohdistuvaa painetta koiran hyppiessä ovea vasten.

Lisävarusteet
Jämpti ECO -tarhoihin on saatavilla käytännöllisiä lisävarusteita, kuten alikiipeilyesteet, kulmatuet, U-mallisia lisäkiinnikkeitä sekä tarhan sisä- ja ulkopuolelle asentuvia kuppitelineitä. Kattoelementillä varustettu ECO-tarha soveltuu erinomaisesti myös kissoille.

Tekniset tiedot:
– Peruselementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm
– Ovielementti: Leveys 150 x korkeus 175 cm
– Oven alla oleva kynnys: 25 cm
– Neliöputki: 25 x 25 mm
– Neliöputken materiaalivahvuus: 1 mm
– Verkon materiaalivahvuus: 3,8 mm. Ohuempi verkkolanka voi aiheuttaa verkon venymisen ja löystymisen.
– Verkon silmäkoko: 50 x 100 mm
Takuu
Jämpti-tarhaustuotteilla (Jämpti-tarhaelementit ja -koirankoppi) on 10 vuoden takuu materiaali- ja valmistusvirheille. Takuun piiriin ei kuulu kuljetusvauriot (aiheuttaja korvaa), koiran tuotteelle aiheuttamat vauriot, käyttäjän huolimattomuudesta aiheutuneet viat tai kuluvat osat normaalin kulumisen osalta.

Lisätietoja

Koko

3×3, 4,5×3, 4,5×4,5, 6×4,5, 6×6, 6×7,5, 7,5×7,5

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jämpti Eco Tarhapaketti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *