Doggy Herkkupate lohi 150g

1,20  1,20 

Doggy Delikates erittäin hieno lohipasta

  • Omega 3
  • Lohi
  • Vehnätön

Varastossa

Tuotekuvaus

Doggy Delikates erittäin hieno lohipate ylellinen ateria täynnä hyvää sisältöä! Me Doggylla ajattelemme, että kaikki koirat ansaitsevat pienen kultareunan elämässä. Siksi olemme tehneet Doggy Delikatessistä entistä paremman sekä uudella reseptillä että uudella muotoilulla. Doggy Delikatess erikoishieno lohipate sisältää korkeamman lihapitoisuuden, joka antaa enemmän makua ja valmistetaan luonnollisista raaka-aineista, tietysti ilman vehnää.
Olemme myös lisänneet: – runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävää kalaöljyä – sikuriinuliinia, prebioottista kuitua, joka on hyvä mahalaukun toiminnalle ja edistää hyviä suoliston bakteereja, – karpaloita, mustikoita, rosmariinia, persiljaa ja pinaattia, jotka ovat hyödyllisiä. antioksidantteja, jotka suojaavat soluja.
Pate on täydellinen ylellisyyteen illalliseksi tai kun haluat palkita koirasi jollakin nautinnollisella. Toimii loistavasti myös kuivaruoan täytteenä. Erikoishienolla pateella täytetyn annospakkauksen ansiosta koiran hyvään elämään on helppo lisätä kultaista reunaa!
SISÄLTÖ Liha ja eläinperäiset sivutuotteet* (46 %), kala ja kalatuotteet* (lohi 14 %), kivennäisaineet, öljy ja rasvat* (kalaöljy 0,15 %), sikuriinuliini* (0,08 %), karpalo*, mustikat*, rosmariini*, persilja*, pinaatti*.
ANALYYTTISET AINEOSAT Proteiini 10%, rasvapitoisuus 5%, hiilihydraatit (NFE) 0,6%, kasvikuitu 0,4%, raakatuhka (mineraalit) 2%, vesi 82%. Vaihdettava energia 355kJ/100g
LISÄAINEET (PER KG) Ravitsemukselliset lisäaineet: D3-vitamiini 140IU, E-vitamiini 30mg, kupari (kupari(II)sulfaatti, pentahydraatti) 0,5mg; mangaani (mangaani(II)oksidi) 1 mg; sinkki (sinkkisulfaatti, monohydraatti) 12 mg; jodi (kalsiumjodaatti, anhydraatti) 0,3 mg.
RUOKITUSOHJEET Normaali päiväannos aikuiselle 3–5 kg painavalle koiralle on noin 250–400 g/vrk.

Lisätietoja

Paino 0,150 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Doggy Herkkupate lohi 150g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *