Suomen rajojen ulkopuolelle (mukaanluettuna Ahvenanmaa) tapahtuvat tilaukset teemme harkinnan varaisesti etukäteen laskutettuna. Voit tiedustella lisää asiakaspalvelustamme.

Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet mahdollisimman nopeasti asiakkaalle. Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Mikäli osa tilauksen tuotteista on loppu varastoltamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle sähköpostitse ja lähetämme tuotteet yhdessä niiden saavuttua varastoon tai asiakkaan toivomuksen mukaan kahdessa erässä.

Meillä on kuljetussopimus Shipitin kautta. Heidän kuljetusehtonsa löydät osoitteesta https://www.shipit.fi/palvelut/ohjeet/ehdot

Mittatilaustuotteet

Toimitusaika on ommeltavissa mittatilaustuotteessa 8-14 arkipäivää. Toimitusaika voi olla pidempi mikäli tilauksia on jonossa enemmän. Ilmoitamme asiakkaalle mahdollisista viivästyksistä.

Postin toimitustavat

Nouto pakettiautomaatista

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Pakettien säilytysaika on 7 vuorokautta.

Jos paketti ylittää pakettiautomaattiin sopivat mitat tai pakettiautomaatti on täynnä, paketti ohjautuu lähimpään Postin noutopisteeseen. Paketin enimmäismitat 60 cm x 36 cm x 60 cm, enimmäispaino 25 kg. Yli 25kg:n tilaukset kulkevat matkahuollon toimituksella.

Toimitusaika 1-3 arkipäivää.

Nouto omasta tai valitsemastasi Postista tai Postin Noutopisteestä

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin noutopisteestä. Saat tekstiviestin saapuneesta lähetyksestä. Mikäli sinulla on toiveita noutopisteestä niin ilmoitathan siitä tilauksen yhteydessä.

Pyrimme lähettämään paketit ma-pe klo 15 mennessä. Toimitusaika 1–3 arkipäivää.

Paketin paino 0-25 kg. Yli 25kg:n tilaukset toimitetaan automaattisesti Matkahuollon kautta vaikka valittuna olisi Postin toimitustapa.

Hinta Postin toimitukselle on 6,90€ (voimassa toistaiseksi)
Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja (koskee vain alle 35kg:n tilauksia).

Kaikki Postin lähetykset kuljetetaan ilmastoystävällisesti.

Matkahuolto

Lähetämme matkahuollon kautta pääsääntöisesti painavammat lähetykset ja kotiinkuljetukset. Matkahuolto kuljettaa toimitukset pääsääntöisesti 1-3 päivässä. Lähetämme matkahuollon kautta paketit 35 kg:n saakka.

Hinta Matkahuollon toimitukselle on 5,90€ (voimassa toistaiseksi)
Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja (koskee vain alle 35kg:n tilauksia).

Kotiinkuljetus

Lähetysten vastaanottopaikkaan on oltava esteetön pääsy. Toimittaja voi toimittaa lähetyksen kenelle tahansa kohdeosoitteessa olevalle henkilölle. Lähetyksen vastaanottavan henkilön vastuulla on toimittaa lähetys mahdolliselle nimetylle vastaanottajalle. Mikäli kohdeosoitteessa ei tavata ketään, Kuljettaja jättää kohdeosoitteeseen ilmoituksen ja Asiakkaan on otettava Kuljettajaan yhteyttä mahdollista uudelleenjakelua varten. Mikäli Asiakasta ei tavoiteta, uudelleenjakelua ei voida järjestää tai lähetystä ei voida toimittaa muusta Toimittajasta riippumattomasta syystä, lähetys palautetaan Asiakkaan ilmoittamaan palautusosoitteeseen Asiakkaan kustannuksella.

Kotiinkuljetus tapahtuu pääsääntöisesti Postin kuljetusta käyttäen.

Hinta kotiinkuljetukselle on 10,90€ (voimassa toistaiseksi)
Yli 50 € tilaukset ilman toimituskuluja (koskee vain alle 35kg:n tilauksia).

Click & Reserve – Varaus PetYard -myymälästä 0 €

Voit myös varata tuotteen myymälästämme, mikäli myymälän varastosta löytyy haluamaasi tuotetta. Pyrimme keräämään tuotteen ja vahvistamme sinulle varauksen saman päivän aikana. Varaamme tuotteita maksutta 3 päivää, jonka jälkeen veloitamme varastointimaksun alk. 10€ +3€/päivä. Varastointimaksu maksetaan tuotteita noudettaessa. Ilmoitamme asiakkaalle tekstiviestillä sekä sähköpostilla varauksen tilasta. Mikäli tuotteita ei noudeta kahden viikon sisällä tilauksesta, palautuvat ne automaattisesti takaisin myyntiin ja palautamme asiakkaalle tilaussumman vähennettynä varastointikulut.

Emme veloita toimitus- tai käsittelykuluja myymälästämme ajoissa noudetuista tilauksista.

Kylmäkuljetukset

Toimitamme NEUfraun tuotteita pääsääntöisesti paikallisesti kotiinkuljetuksella. Tuotteet toimitetaan asiakkaan kotiovelle. Aikataulusta ilmoitetaan sähköpostilla viimeistään kuljetusviikon keskiviikkona. Mikäli asiakas ei ole kotona, tulee hänellä olla pakastetuotteiden säilytykseen soveltuva laukku tai muu vastaava portailla tuotteiden jättämistä varten. Asiakas vastaa itse tuotteen säilytyksestä toimituksen jälkeen.
Voimme toimittaa pakasteet thermolaatikossa myös postin express-kuljetuksella asiakkaan toiveesta. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.

OHJEET TILAUKSELLE:

  1. Tilaa vähintään 10kpl NEUfraun koiranruokia
  2. Voit tilata myös muita tuotteita samalla (toimitamme ne samalla)
  3. Valitse toimitustavaksi -Paikallinen kuljetus-
  4. Kirjoita tietosi, mahdollinen viestisi meille ja maksa
  5. Saat tiedon kuljetuspäivästä ja aikataulusta sähköpostiin viimeistään kuljetusviikon keskiviikkona

KULJETUS:
Tuotteet toimitetaan pääsääntöisesti kuljetusviikon perjantaina.
Parittomat viikot: Ylistaro-Untamala-Härmä-Jepua-Uusikaarlepyy-Edsevö-Kruunupyy(Kruunupyyntie)-Kokkola. Reitti kulkee teiden 723-19-E8 varrella.
Parilliset viikot: Untamala-Vöyri-Oravainen-Uusikaarlepyy-Jepua-Härmä-Seinäjoki-Ylistaro-Untamala. Reitti kulkee teillä 7232-718-E8-7274-7273-7270-749-E8-19-18-16-723

Mikäli ostoskorissasi ei ole vaadittua vähimmäismäärää kuljetukselle tai se ei noudata kuljetusreittiämme, peruutamme tilauksen automaattisesti ja teemme palautuksen maksamallesi summalle. Saat tästä tiedon sähköpostiisi.

Voit tiedustella reiteistä ja aikatauluista lisää asiakaspalvelustamme

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Payments -maksujärjestelmä. Muut maksutavat ovat PayPal ja luottokortti. Myymälässämme voit käyttää myös yleisimpiä pankki- ja luottokortteja sekä käteistä. Lahjakortit toimivat myös maksuvälineinä sekä liikkeessämme, että verkkokaupassa.

Klarna Payments -palvelun avulla voit tehdä ostoksia netissä helposti, joustavasti ja turvallisesti. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit – kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Payments -palvelua hyväksyt Klarna Bank AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu

Lahjakortti

Verkkokaupasta (www.petyard.fi) ostettu lahjakortti toimitetaan määrittämällesi vastaanottajalle postitse tai sähköisesti valintasi mukaisesti. Lahjakortti toimitetaan määrittämänäsi päivämääränä ja kellonaikana (vain sähköposti). Tilausvahvistusta ei voi käyttää lahjakorttina.

Lahjakortti käy maksuvälineenä PetYard myymälässä sekä verkkokaupassa (www.petyard.fi). Lahjakortille ladattua summaa ei tarvitse käyttää yhdellä ostokerralla. Yhdellä ostokerralla voi käyttää useampaa lahjakorttia. Lahjakortin enimmäissumma voi olla 200€. Lahjakortin voimassaoloaika on 12kk sen ostopäivästä laskien. Saldoa ei voi vaihtaa rahaksi. Saldon voi tarkistaa myymälästämme lahjakortin tunnistenumeroa vastaan.

PetYard ei korvaa kadonnutta tai varastettua lahjakorttia.

Tukkuliikkeemme ja Jälkitoimitustuotteet

Meillä on merkitty jälkitoimitukseen tuotteita joita ei ole varastollamme ja niiden saatavuudesta voi kysyä tarkemmin asiakaspalvelustamme.

Päätoimittajamme on Tujoma ja heidän valikoimansa on saatavilla pääsääntöisesti kerran kuukaudessa. Oman valikoimamme ulkopuolelta tilattavat Tujoman tuotteet tulee tilata viimeistään kuukauden 25. päivä, jotta se ehtii seuraavan kuun kuormaan.

Imazolta tilaamme pääsääntöisesti 3-4 kertaa vuodessa, joten heidän tuotteensa (mm. Bozita) ovat saatavilla harvemmin. Voit kysyä toimituksista tarkemmin asiakaspalvelustamme. Saatavilla heiltä myös oman valikoimamme ulkopuolella olevia tuotteita.

Muita tukkuliikkeitämme ovat NEUfrau, Feedcon, Criollo (lavakuormat), Aquatics Finland ja Boost. Heiltä tilaamme pääsääntöisesti tarpeen mukaan ja toimitusajat saattavat olla pidempiä. Joitan tuotteita, kuten NEUn pakasteita löytyy yleensä varastostamme.

Sivun tiedot on tarkistettu ja päivitetty 18.2.2024