|

NEUfrau-tuotteet

Voimme iloksemme ilmoittaa, että saamme erän NEUfraun kotimaisia ja laadukkaita koirille valmistettuja ruokia varastoomme ensi viikon perjantaina 19.1.2024

NEUfrau on Porilainen yritys, joka valmistaa kaikki ruuat oman maatilansa tuotantotiloissa käsityönä. Ruokiin käytetään kotimaisia, puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita. Eikä niihin käytetä keinotekoisia lisä- tai säilöntäaineita. Ruuat sisältävät kaikki koirasi päivittäin tarvitsemat ravintoaineet.

PetYardin arvoihin kuuluu mm. tarjota lajinmukainen, mahdollisimman luonnollinen ruoka lemmikillesi. NEUfraun tuotteet soveltuvat meille siis erinomaisesti! Kun tähän vielä lisätään kotimaisuus niin se saa täyden kympin meiltä.

Huomioithan kuitenkin tilatessasi, että vaikka NEUfraun pakasteet säilytetään myymälässämme pakastealtaassa, niin meillä ei ole pakastetoimitusta. Myöskään käyttämillämme kuljetusyhtiöillä ei ole pakastesäilytystä tai -kuljetusta. Tilaamalla tuotteet vastaat itse tuotteen kunnosta toimittaessamme sen sinulle. Pyrimme toimittamaan pakasteet yhden päivän kuluessa hyvin pakattuna. Toimituksesta sovitaan asiakkaan kanssa aina erikseen.

Voimme tarvittaessa toimittaa itse tuotteet asiakkaalle välille Seinäjoki – Uusikaarlepyy – Kokkola.

Lisää toimituksesta voit kysyä asiakaspalvelustamme.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *