Kuka ja mikä on PetYard?

Meillä on visio

Meillä on visio – Lemmikkiäsi ajatellen – jolla haluamme helpottaa arkea lemmikkisi kanssa. Olemme valinneet kauppaamme ruuat ja herkut tukemaan lemmikkisi luonnollisia tarpeita.
Saat meiltä myös mittatilaustuotteita, jotta lemmikkisi saisi juuri hänelle sopivat pannat, taluttimet tai asusteet.

Onko sinulla myös muita eläimiä? Kanoja? Vuohia? Valikoimistamme löytyy myös heille ruokia ja asusteita. Saat siis kaiken yhdellä kertaa säästäen postituskuluissa.
 
Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille Suomessa.
dog-5958473_640

Suosituimmat tuotteemme

Pentu S - Paketti

Pentupaketti pienelle koiralle. Pentupaketteja löytyy myös muita kokoja ja ne ovat myös muokattavissa tarvittaessa.

Kasvattajille tulossa oma infosivu!

alk. 34,35€

Suosituin!

Vadigran

Vadigran kissanhiekkamme sisältää aktiivihiiltä, joka sitoo hajuja tehokkaasti, sopien siten monikissatalouksiin. Kovaksi muodostuvat paakut ovat erittäin helppo siivota tehden siitä yhden kissantuotesuosikeistamme!

18,50€

2. Suosituin

Applaws - Kana

Applaws on yksi suosituimpia kissanruokiamme suuren lihapitoisuutensa vuoksi. Se sisältää jopa 80% eläinperäistä proteiinia, ollen siten luonnollinen valinta kissallesi.

15,60€

3. Suosituin

Peuran kuivaliha

100% peuraa sisältävä kuivaliha on suosittu koiratuotteemme. Siitä on helppo ottaa palasia palkkioksi koirallesi. Omat koiramme rakastavat näitä!

7,65€

4. Suosituin

Kuka on PetYardin omistaja?

Omat unelmani ovat melko yksinkertaisia. Olla taloudellisesti riippumaton ja saada olla eläinten  parissa. 

Minulla oli nuorena erilaisia pieniä lemmikkejä ja kävin ulkoiluttamassa naapureiden koiria. Olen aina rakastanut eläimiä.

Siitä varmaan johtuu, että perustin kotieläinpuiston silloisten eläinteni ympärille. Jouduin siitä luopumaan henkilökohtaisista syistä, mutta ajattelen että se johti minut tähän hetkeen missä olen nyt.

Nyt asun maalla ihanan ja rakastavan miehen sekä lastemme kanssa. Saan sen tuen kotoa mistä ennen vain uneksin. 

-Terhi

Itsepäisyyttä ja unelmia

Kun omistaa erilaisia eläimiä, jotka kuuluvat eri eläinkuntiin niin niiden tarvitsema on vaikea saada yhdestä paikasta. Minulla oli tapana tilata hevosille yhdestä paikasta, koirille ja kissoille toisesta, vuohille ja lampaille taas eri paikasta ja rahaa meni joka kerta turhaan eri toimitusmaksuihin. 

Halusin perustaa yrityksen, josta saisi kaiken tarvitseman yhdellä toimitusmaksulla ja yhdellä tilauksella. 

Unelmani oli tuoda palvelut myös sinne pienelle paikkakunnalle, saada työpaikkoja ja uusia asukkaita myös kaupunkien ulkopuolelle niihin rapistuviin maalaiskuntiin. 

Tavoitteeni oli saada perustettua useita kivijalkaliikkeitä ja tukea maalaiskuntia niillä. En halunnut perustaa liikkeitäni kaupunkeihin missä on jo liikaakin kilpailua. 

Vuosi sitten muutin tänne Untamalaan ja mieheni tukemassa unelmiani perustin liikkeeni ilman rahoittajia, omilla opiskelijan tuloillani. Siitä syystä valikoimamme kasvaa hitaasti, mutta varmasti. Te asiakkaat autatte siinä myös tilaamalla pienyrittäjältä. 


Herätin unelmani henkiin! Olen tehnyt jo paljon työtä sen eteen ja jatkan sitä työtä vieläkin. Tuon omalla iloisuudellani ja itsepäisyydelläni unelmani esille.

Unelmien eteen täytyy ottaa se ensimmäinen rohkea askel ja sitten toinen ja jatkaa siitä eteenpäin. Pikkuhiljaa askellus käy kevyemmäksi. 

Uskalla tavoitella unelmiasi saavuttaaksesi ne!

Sitruunoita elämässä

Haluan olla rehellinen ja kertoa ettei elämäni ole ollut ruusuilla tanssimista. Vasta viimeinen vuosi on osoittanut, että joskus voi ottaa hieman rennommin ja saada tukea rakastamiltaan ihmisiltä. 

Pääsin opiskelemaan Liiketalouden perustutkintoa. Pääaineenani on markkinointi ja suunniteltu valmistumiseni on vuonna 2025.

♥ Tein myös siitä
pitkäaikaisesta unelmastani totta
ja perustin
yritykseni ♥

Verkkosivujen teon opetteleminen oli hyvinkin vaikeaa ja nostan hattua niille, jotka sitä tekevät ammatikseen. Löin paljon päätä seinään siinä tuoksinassa ja sain ensimmäisen harmaan hiukseni!

Elämä ei aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja vastoinkäymisistä on opittava. Opin itse joka päivä jotain uutta ja joka päivä olen taas uusi ihminen.

 

Perhosia tulevaisuuteen

Beau Taplin sanoi kerran, että ehkä perhonen on todiste siitä, että voit käydä läpi suuren synkkyyden ja silti tulla joksikin kauniiksi.

Se on ollut oma voimalauseeni jo pitkään. Elämäni oli melko synkkää ennen ja nyt olen vihdoin saanut siitä jotain kaunista esiin. 

Löysin elämäni rakkauden♥
ja sain unelmieni talon. Minulla on uusia ystäviä ja tuttuja. Perustin unelmieni yrityksen. Olen eläinten ympäröimänä ja unelmani on vain askeleen päässä.

Olen ymmärtänyt, ett voin itse määrätä miten tulevaisuuteni otan vastaan.

Meillä on vain yksi elämä. Ole itsekäs ja tee siitä itsellesi valoisa. Kun päätät saada unelmasi toteutumaan niin kaikki loksahtaa pikkuhiljaa paikoilleen. Pienin askelin kohti unelmia. Voita vaikeudet joita tulee eteen. Ole rohkea ja itsepäinen. Tee elämästäsi se kaunis perhonen.

Toivottavasti tarinani auttaa muita tavoittelemaan unelmiaan elämän pompuista huolimatta! 

Itse olen onnellinen, energinen ja rakkaiden ympäröimä! ♥

Asiakaspalautteita

5/5

petyard

Tilaa uutiskirje!

Uutiskirjeessä kerromme ajankohtaisista kampanjoista ja kuulumisistamme. Osallistut myös samalla automaattisesti vuosittaiseen arvontaan!

Tilaamalla uutiskirjeen sitoudut siihen, että lähetämme sinulle sähköpostia välillä!

Ilman teitä ei olisi meitä!

Suuri kiitos asiakkailleni, jotka tukevat pienyrittäjää suurten unelmien kynnyksellä.