Rekisteröintilomake

Kasvattajakerhon ehdot:

Kasvattajakerhomme jäsenen pitää olla rekisteröitynyt johonkin Suomessa hyväksyttyyn tahoon. Kasvattajalla tulee olla kennel- tai kissalan nimi tai hyväksytty jyrsijänkasvattajaksi.

Kasvattaja voidaan tarvittaessa erottaa kasvattajakerhosta mikäli kasvattaja syyllistyy väärien tietojen antamiseen tai toimii vastoin kerhon sääntöjä.

Tietosuojaselosteesta löydät tiedot henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista.

Kanta-asiakas on aina yksityinen henkilö, ei esim. kennel tai kissala. Kanta-asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa tilinsä käytöstä ja alennuksistaan. 

Kanta-asiakkaan alennukset:

Alennuksia saat Jäsennumerollasi myös myymälästämme. Henkilöllisyys saatetaan tarkistaa kassalla. Kasvattajaetuuksilla ei saa ostaa tuotteita jälleenmyytäväksi.

Kasvattaja-alennuksia ei voi yhdistää kuluttajille tarkoitettuihin alennuksiin.

Pentupaketti:

Pentupaketti kuuluu sisältöineen pennun ostajalle. Pentupaketteja ei saa ottaa omaan käyttöön. Mikäli pentuja jää kotiin niin niille pennuille voi ottaa pentupaketin käyttöönsä. Ilmais- ja alennuskupongit kuuluvat vain pennunostajille ja kasvattaja voi kotiin jääville pennuille käyttää niistä 2 kuponkia vuodessa. Kupongit tulee aktivoida ennen käyttöä.

Kasvattajakerhon alennuksista ja kampanjoista kerromme Facebookissa PetYard-kasvattajat ryhmässä, uutiskirjeillä sekä Kasvattajakerhon omilla sivuilla. 

Jäsenrekisteri:

Jäsenrekisteriä ei luovuteta kolmansille tahoille. Muutoksista kasvattajarekisterin ehtoihin tai muuttuviin hintoihin pyritään kertomaan hyvissä ajoin. PetYard pidättää oikeuden muuttaa kasvattajakerhon sisältöä ja ehtoja.

Kerhon jäsenyystasot 

Peruskasvattaja

Kerhon peruskasvattaja-jäseneksi hyväksytään Suomessa rekisteröitynyt kasvattaja. Kasvattajakerhoon voi liittyä heti kasvattajanimen myöntämisen jälkeen, jolloin kasvattaja saa vaihtuvia kasvattajatarjouksia. Jos kasvattaja haluaa liittyä peruskasvattajaksi ennen ensimmäisen pentueen syntymää, tulee hänen lähettää viesti kasvattajakerhoon johon on liitetty mukaan kuva kasvattajanimen diplomista tai joku muu todiste, missä ilmenee että hänellä on hyväksytty kasvattajanimi.

Superkasvattaja

Kasvattajajäsen siirtyy superkasvattajaksi, kun hänen tilausmääränsä nousee yli määrätyn rajan kaksi kuukautta peräkkäin. Superkasvattaja siirretään takaisin peruskasvattajaksi, mikäli hänen kuukausitilausmääränsä putoaa alle määrätyn rajan.

Aktiivikasvattaja

Kasvattajajäsen siirtyy aktiivikasvattajaksi, kun hänen tilausmääränsä nousee yli määrätyn rajan kaksi kuukautta peräkkäin. Aktiivikasvattaja siirtyy alemmalle tasolle mikäli hänen kuukausitilausmääränsä putoaa alle määrätyn rajan kaksi kuukautta peräkkäin.

Muokattavien pentupakettien tilaus:

Mikäli pentupaketteihin tulee muutoksia tulee ne tilata sähköpostilla asiakaspalvelu(at)petyard.fi ja ne laskutetaan sähköisesti tilausmäärän ja jäsenyystason mukaan. Pentupaketit toimitetaan vasta, maksun kirjauduttua pankkitilille.

PetYardin valikoiman ruokia käyttävät kasvattajat

Jos kasvattaja ruokkii pennut ensisijaisesti PetYardilta tilatuilla ruuilla, voi hän tilata pentupakettien mukana myös PetYardin valikoiman ruokia erikoishintaan. Muita ruokia ensisijaisesti ruokkivat voivat tilata pentupaketit ilman ruokaa.

Ruokia voi tilata myös kauppamme valikoiman ulkopuolelta tarvittaessa. Toimittajiamme ovat mm. Tujoma, Feedcon ja Imazo.

Kasvattajaehdot on päivitetty 18.2.2024