Liity kasvattajiemme joukkoon!

Peruskasvattajana saat:
– Ruuat -10%
– Tarvikkeet -10%
– Poikaspaketit ilmaiseksi yli 50€ tilauksen mukana
Superkasvattajana saat:
– Ruuat -10%
– Tarvikkeet -15%
– Poikaspaketit ilmaiseksi
Aktiivikasvattajana saat:
– Ruuat -10%
– Tarvikkeet -20%
– Poikaspaketit ilmaiseksi

Kasvattajakerhon ehdot:

Kasvattajakerhomme jäsenen pitää olla rekisteröitynyt johonkin Suomessa hyväksyttyyn viralliseen tahoon (esim. SKJL).

Kasvattaja voidaan tarvittaessa erottaa kasvattajakerhosta mikäli kasvattaja syyllistyy väärien tietojen antamiseen tai toimii vastoin kerhon sääntöjä.

Tietosuojaselosteesta löydät tiedot henkilötietojen käsittelystä ja kanta-asiakkaan oikeuksista.

Kanta-asiakas on aina yksityinen henkilö. Kanta-asiakas on henkilökohtaisesti vastuussa tilinsä käytöstä ja alennuksistaan. 

Kanta-asiakkaan alennukset:

Alennuksia saat Jäsennumerollasi myös myymälästämme. Henkilöllisyys saatetaan tarkistaa kassalla. Kasvattajaetuuksilla ei saa ostaa tuotteita jälleenmyytäväksi.

Kasvattaja-alennuksia ei voi yhdistää kuluttajille tarkoitettuihin alennuksiin.

Poikaspaketti:

Poikaspaketti kuuluu sisältöineen poikasen ostajalle (paketti/poikanen). Mikäli poikasia jää kotiin niin kasvattaja voi niille poikasille ottaa poikaspaketin käyttöönsä. Ilmais- ja alennuskupongit kuuluvat vain poikasten ostajille ja kasvattaja voi kotiin jääville poikasille käyttää niistä 2 kuponkia vuodessa. Kupongit aktivoidaan käyttöön ottamalla yhteys asiakaspalveluun.

Kasvattajakerhon alennuksista ja kampanjoista kerromme Facebookissa PetYard-kasvattajat ryhmässä, uutiskirjeillä sekä Kasvattajakerhon omilla sivuilla. 

Jäsenrekisteri:

Jäsenrekisteriä ei luovuteta kolmansille tahoille. Muutoksista kasvattajarekisterin ehtoihin tai muuttuviin hintoihin pyritään kertomaan hyvissä ajoin. PetYard pidättää oikeuden muuttaa kasvattajakerhon sisältöä ja ehtoja.

Kerhon jäsenyystasot 

Peruskasvattaja (0-100€)

Kerhon peruskasvattaja-jäseneksi hyväksytään Suomessa rekisteröitynyt kasvattaja. Kasvattajakerhoon voi liittyä heti kasvattajanimen myöntämisen jälkeen, jolloin kasvattaja saa vaihtuvia kasvattajatarjouksia. Jos kasvattaja haluaa liittyä peruskasvattajaksi ennen ensimmäisen poikueen syntymää, tulee hänen lähettää viesti kasvattajakerhoon johon on liitetty mukaan kuva kasvattajanimen diplomista tai joku muu todiste, missä ilmenee että hänellä on hyväksytty kasvattajanimi.

Superkasvattaja (100€+)

Kasvattajajäsen siirtyy superkasvattajaksi, kun hänen tilausmääränsä nousee yli 100€/kk kaksi kuukautta peräkkäin. Superkasvattaja siirretään takaisin peruskasvattajaksi, mikäli hänen kuukausitilausmääränsä putoaa alle 100€/kk. 

Aktiivikasvattaja (150€+)

Kasvattajajäsen siirtyy aktiivikasvattajaksi, kun hänen tilausmääränsä nousee yli 150€€/kk kaksi kuukautta peräkkäin. Aktiivikasvattaja siirtyy alemmalle tasolle mikäli hänen kuukausitilausmääränsä putoaa alle 150€€ kaksi kuukautta peräkkäin.

Poikaspaketit

Poikaspaketit koostuvat näytepusseista. Paketin hinta on määriteltävissä kasvattajan oman valinnan mukaan.

Muokattavien poikaspakettien tilaus

Mikäli poikaspaketteihin tulee muutoksia tulee ne tilata sähköpostilla asiakaspalvelu@petyard.fi ja ne laskutetaan sähköisesti tilausmäärän ja jäsenyystason mukaan. Poikaspaketit toimitetaan vasta, maksun kirjauduttua pankkitilille.

PetYardin valikoiman ruokia käyttävät kasvattajat

Jos kasvattaja ruokkii poikaset ensisijaisesti PetYardilta tilatuilla ruuilla, voi hän tilata poikaspakettien mukana myös PetYardin valikoiman ruokia erikoishintaan. Muita ruokia ensisijaisesti ruokkivat voivat tilata poikaspaketit ilman ruokaa.

Ruokia voi tilata myös kauppamme valikoiman ulkopuolelta tarvittaessa. Toimittajiamme ovat Tujoma, Imazo ja Feedcon.

Kasvattajaehdot on päivitetty 25.1.2024